:)


Hejsan :)

Halloj nu har jag beställt en ny mobil :D är super kär hoppas att det går fort vill inte vänta längre.har sökt lite jobb i dag också liseberg bland annat 4:e gilt lr?
ne nu blir de hemma gjort pizza aldrig fel är inte för förstjust i pizza men i bland kan det vara gott :D

Måndag

Hejsan då var det måndag igen helöt sjukt vad tiden springer i väg.
Idag har jag bara tänkt att städa å så men det måste ju också göras.
Hejsan

Hejsan var nu ett tag sedan jag uppdaterade men har inte riktigt haft tid med det, och det som hände som sista dagarna på 2009 tänker jag inte skriva om heller vd som hände år 2009 kommer att få stanna kvar skall inte se tillbaka nu bara se framåt på 2010 året har redan börjat jätte bra känns som mitt år har inte alls varit lika sur å grinig, skall även börja slappna av mera inte stressa och bara lägga massa tid på mig själv och skita i andras problem är trött på att bara ge å ge och aldrig få tillbaka något. Kanske lite egoistiskt men det förjärnar jag verkligen.

Nästa vecka skall jag dra i gång med simningen också skall bli hur skönt som helst som sagt egen tid.

Idag åkte jag och träffade Jessica och hennes lilla gull unge, vi satt och tjötade om massa gamla minnen hur roligt vi haft vilka killar man har hållit på med haha ingen kort lista för min del i alla fall haha 2004 var det roligaste året jag har varit med om asså vilken sommar säger jag bara inget slår den sommaren. Kan bara säga Kungälvs busstation  underbara kvällar man hade där.

Dampis och Gapis 4-ever

Skulle gjort vad som helst för en till sommarkväll 2004

I morgon skall jag först till Jessica hon hade kläd dilemma men det löser vi allt, sedan skall vi hem till Ida å så blir de nog lite förfest skulle jag tro sedan bär det av till casinot inne i Göteborg skall bli roligt har aldrig varit där så. Ida fyllde år i måndags så nu när hon är 20 ville hon kolla in så självfallet är man på.

 

Ne men nu skall jag nog försöka sova i alla fall annars sätter jag nog på en till film kollade precis på flickan som lekte med elden får bara palla mig till en bio och kolla på den sista filmen.

Aja ha det fint!


RSS 2.0